Adresa noastră
Sighetu Marmației, Maramureș, România
Telefon contact
(+04) 0749 408 001
Email contact
contact@cloud23null.roTERMENI ȘI CONDIȚII
Tot ce trebuie să știi pentru utilizarea corectă a serviciilor noastre

Ce sunt termenii şi condiţiile

Toate serviciile oferite de CLOUD23.RO vor fi folosite doar în detrimentul legal.

Transmisia, stocarea sau prezentarea oricărui material în dezacord cu legile României sau Uniunii Europene este interzisă.

Aceasta include, dar nu este limitată la: material cu drept de copiere, material găsit de noi a fiameninţător sau obscen, material care periclitează siguranţa naţională sau material protejat de alte legi.

Clientul acceptă să asigure şi să susţină nevinovăţia CLOUD23.RO de la orice cerinţe care ar putea surveni din cauza utilizării maliţioase a serviciilor oferite de către client.


Copie de siguranţă (Backup)

Este obligaţia clientului să se asigure că are backup la informaţiile sale.

CLOUD23.RO nu este responsabil pentru pierderea de date cauzate de software-le terţelor părţi care nu este întreţinut de CLOUD23.RO (cPanel nu sunt asociate cu CLOUD23.RO).

De asemenea, CLOUD23.RO nu este responsabil pentru modificări dezastruoase făcute de către administratorii conturilor în ceea ce priveşte aplicaţiile care rulează de pe acestea, aici fiind incluse atât paginile web, scripturile, bazele de date precum şi căsuţele poştale împreună cu conţinutul acestora.


Abuz la suport

Dacă personalul nostru crede că te adresezi constant într-un mod ameninţător sau nepoliticos, contul dumneavoastră poate fi suspendat şi vi se va cere să vă continuaţi munca în altă parte.

În cazul în care încetăm serviciul pentru abuz la suport, vom oferii clientului o instiinţare de 10 zile pentru a-şi găsi o altă gazdă.

În acest caz nu se va emite o rambursare pentru serviciile plătite în avans.


Legături sau conţinut inacceptabil

– Software piratat.

– Software pentru IRC.

– Site-uri de Hacking/Cracking, programe sau arhive.

– Produse legate de mesaje nesolicitate / SPAM.

– Pornografie/Nuditate/Conţinut pentru adulţi.

– Site-uri de torrente.

– Site-uri warez.

CLOUD23.RO îşi rezervă dreptul de a dezactiva şi şterge orice site în orice moment pentru orice motiv fără rambursare!


Starea de suspendare

Dacă un cont este suspendat iar clientul nu doreşte să mai prelungească abonamentul, CLOUD23.RO nu va oferii acces la fişiere sub nici o formă dacă factura proformă generată pentru serviciu nu este plătită, sau poate să aleagă plata pe cea mai mică perioadă contractuală oferită de pachetul la care este abonat.

În caz că perioada de suspendare a contului depăşeşte perioada minimă contractuală pentru pachetul ales se calculează fiecare zi trecută.

Fişierele fiecărui client sunt proprietatea acestuia până la expirarea abonamentului, după expirare abonamentului clientul nu mai are drept de folosinţă asupra fişierelor.

Aceste vor fi stocate timp de 10 zile în caz că clientul se hotărăşte să-şi reinoiască abonamentul, în caz contrar, după 10 zile acestea vor fi şterse de pe serverele CLOUD23.RO.General

Prezentul document poate fi schimbat fără o notificare în prealabil. Aceşti Termeni şi Condiţii reprezintă un contract între CLOUD23.RO şi client.

Prin deschiderea unui cont, clientul este de acord cu cele menţionate mai sus. Orice fapt neprezentat în acest document este deschis interpretării şi schimbării de către CLOUD23.RO fără vreo notificare în prealabil.

Preţurile, excepţie făcând garanţia returnării banilor în 30 de zile, nu sunt negociabile şi nu pot fi returnate. Garanţia returnării banilor în 30 de zile nu se aplică domeniilor şi certificatelor SSL.

Orice încălcare a acestui document poate rezulta în ştergerea contului. CLOUD23.RO îşi rezervă dreptul de a şterge orice cont fără o notificare în prealabil.

Ne rezervăm dreptul de a şterge orice cont cu un preaviz de 10 zile.